Nieuws West-Vlaanderen PUUR: een frisse wind in het HR-proces

PUUR: een frisse wind in het HR-proces

PUUR: een frisse wind in het HR-proces

Je bent op zoek naar een nieuwe medewerker voor je bedrijf. Post je dan zelf een vacature, contacteer je een uitzendbureau of klop je aan bij een wervingskantoor? De aanpak van PUUR overstijgt deze drie klassieke rekruteringsmanieren: “PUUR biedt een unieke en exclusieve service op de rekruteringsmarkt”, vertelt zaakvoerster Inge Huylebroeck. “Met een afgewogen mix tussen HR en IT zorgen wij voor een 100% kwalitatieve instroom van profielen die perfect afgestemd zijn op jouw bedrijf.”

Met meer dan 15 jaar ervaring in de recruitmentsector besloot Inge Huylebroeck om twee jaar geleden haar eigen bedrijf te beginnen. “Een klassieke recruiter bedient vaak verschillende bedrijven tegelijkertijd. De recruiter moeten dan ethisch proberen kiezen aan wie hij/zij een bepaald profiel doorgeeft: dat is niet altijd voordelig voor jouw bedrijf.”

Een pure aanpak

Met PUUR gooit Inge het over een andere boeg: “Bij PUUR trekken we mensen aan éxclusief voor jouw bedrijf. Eerst werken wij een aantrekkelijke vacaturetekst uit met een bijpassende brandingcampagne. Vervolgens werken wij nauw samen met een IT-partner die verzekert dat jouw vacature door de juiste mensen gezien wordt. Tot slot zoekt en interviewt PUUR ook actief geschikte kandidaten. Met deze aanpak garanderen we exclusieve profielen die 100% matchen met jouw bedrijf, en dat werkt!”

HR en IT slaan de handen in elkaar

In een digitaal tijdperk is het van cruciaal belang dat je vacature gevonden wordt op het internet. Dat begint volgens Inge bij een geoptimaliseerde vacaturetekst: “Ons team is gespecialiseerd in het schrijven van vacatureteksten en het toepassen van SEO (Search Engine Optimization). Vervolgens werken we samen met een IT-expert die ervoor zorgt dat jouw vacature steeds bovenaan staat in de zoekresultaten.”

Je bedrijfseigen HR-expert

Maar het blijft niet louter bij rekruteren. “PUUR fungeert als jouw in- of exhouse HR-expert. Al onze medewerkers hebben jaren ervaring in recruitment en payrolling. Van het opzetten van loonpakketten tot sociaaljuridisch advies of het opleiden van personeel, we staan onze klanten bij in alle facetten van HR.”

Sterker uit de coronacrisis

Op amper twee jaar tijd groeide PUUR uit tot een bloeiende onderneming met 7 medewerkers. “En we kijken volop uit naar een 8ste profiel. Ondanks corona hebben we de voorbije maanden niet stil gezeten. Zo schoolden we ons bij in de sociaaljuridische wetgeving, maar ook sociale media en video. Zo hebben we alle tools in handen om ook in de toekomst de juiste profielen op de juiste plek te krijgen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Gent, Lummen
Gent

Alertis breidt uit en neemt over

ROESELARE - Alertis, specialist in technologische beveiliging en marktleider in brandbeveiliging, versterkt zich met sectorgenoot Gas Applications & Services uit… Lees meer

Onderneming

Meest gelezen in deze regio