Nieuws West-Vlaanderen Steve Rousseau (House of Talents) organiseert zevenkamp voor zijn medewerkers in de Container Cup

Steve Rousseau (House of Talents) organiseert zevenkamp voor zijn medewerkers in de Container Cup

Steve Rousseau (House of Talents) organiseert zevenkamp voor zijn medewerkers in de Container Cup

KORTRIJK – Meer dan 100 werknemers van House of Talents nemen het een week lang tegen elkaar op in een ‘House of Talents editie van ‘De Container Cup’. Net zoals in het populaire Woestijnvis-programma op VIER, werken ze een gevreesde zevenkamp in een container af. House of Talents, Vier, Woestijnvis en Panama Group zetten vanaf deze week het initiatief op poten in Kortrijk, Waasmunster en Jette. “Omdat het najaar boordevol nieuwe uitdagingen start, willen we onze werknemers extra stimuleren met een sportief initiatief, uiteraard coronaproof ”, klinkt het bij Steve Rousseau 

2020 was voor iedereen een heel bijzonder jaar met een serieuze impact op economie en werkgelegenheid. Bij House Of Talents zetten ze de laatste maanden van dit jaar positief én sportief in. Ze geloven in een gezonde geest in een gezond lichaam en daarom wordt in oktober. De Container Cup by House Of Talents neergepoot in Kortrijk, Waasmunster en Jette. Alle werknemers worden uitgedaagd om deel te nemen aan dit heroïsche en unieke zevenkamp. Uiteraard gebeurt dit allemaal corona-proof. Met dit sportief initiatief willen ze de medewerkers motiveren én inspireren om in deze uitdagende tijden het verschil te blijven maken. En, dat dit initiatief geapprecieerd wordt, blijkt alvast uit het aantal inschrijvingen en enthousiaste reacties.  Er wordt al volop getraind en elke deelnemer wil zich graag meten aan zijn/haar collega in de loodzware zevenkamp: lopen, monkey bars, golf, roeien, schieten en fietsen.

Knallen op én naast de werkvloer

“Bij House of Talents werken we hard, staan we altijd klaar voor onze klanten, maar net zo goed houden we van een stevige portie fun”, zo luidt de baseline van House of Talents, de HR dienstengroep gespecialiseerd in knelpuntprofielen. “De afgelopen jaren zijn we stevig gegroeid en onze ambities zijn nog niet gestild. Success is an attitude.”

 Net zoals tijdens het Woestijnvis-programma op VIER, zal ook deze Container Cup voor de werknemers coronaproof verlopen. Alle deelnemers krijgen een tijdstip waarop ze in de container het beste van zichzelf mogen geven en de container wordt helemaal ontsmet tussen alle deelnames. Op de terreinen waar ‘De Container Cup’ doorgaat, wordt het aantal aanwezigen tot een minimum beperkt. Stewards zullen erop toezien dat wie toch langskomt een veilige sociale afstand kan bewaren. Alle coronamaatregelen zullen ook nauwgezet opgevolgd moeten worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.