Vijf bevriende ondernemers opteren voor samen sterk-formule op Matexpo

KORTRIJK - Samen zijn we sterker. Met dat concept in het achterhoofd besloten vijf bevriende West-Vlaamse ondernemers, allen uit een andere sector, één gezamenlijke stand uit te baten op Matexpo. Eens iets anders dan elk voor zich. 

We spoelen terug naar een druilerige winternacht in Restaurant La Difference, als 5 bevriende ondernemers de handen in elkaar slaan om een atypische stand te reserveren op de 40ste editie van Matexpo. Het vijftal hoopte om zo meer op te vallen op de beurs die volledig uitverkocht afficheert. De ondernemers leiden uiteenlopende bedrijven: A&D trucks & trailers , Group Delrue Bouwmarkt , Ardeca Lubricants , Alumac Astemac en Batimont Solar.

Zij bieden een uitgebreid scala aan producten en diensten, variërend van transport , bouwproducten en duurzame energieoplossingen. "Deze unieke samenwerking is een eerbetoon aan de kracht van partnerschap en klantgerichtheid in België, waarbij de wensen en behoeften van onze gemeenschappelijke klanten centraal staan", dixit Arne Vandecasteele van Ardeca Lubricants uit Vichte. Samen hebben ze 750 vierkante meter oppervlakte afgehuurd, en ook dat heeft een bijkomend voordeel: veel meer ruimte en dus meer visibiliteit voor minder geld.