Nieuws West-Vlaanderen Voka West-Vlaanderen neemt topondernemers mee naar Düsseldorf voor studiereis

Voka West-Vlaanderen neemt topondernemers mee naar Düsseldorf voor studiereis

Voka West-Vlaanderen neemt topondernemers mee naar Düsseldorf voor studiereis

Voka biedt zijn leden niet alleen een erg interessant netwerk aan in eigen Vlaanderen, maar ook in het buitenland. Dat bleek de voorbije dagen nog eens via een soort van studiereis naar het Duitse Düsseldorf. Een dertigtal West-Vlaamse topondernemers nam aan de reis deel. Doel van de businesstrip was een bezoek brengen aan het hoofdkantoor van de Duitse multinational Henkel, waar het gezelschap gastvrij werd ontvangen door, jawel, een Vlaamse CEO in de persoon van Hans van Bylen. De uitwisseling van ideeën over en weer was bijzonder boeiend, aldus één van de deelnemers.

Het is de derde soortgelijke business trip op rij die door Voka West-Vlaanderen wordt georganiseerd voor de CEO’s van de grote leden-bedrijven. Tijdens deze business trips wordt op zoek gegaan naar een Vlaamse CEO in het buitenland. Tijdens een kort maar intensief programma laten de topondernemers zich inspireren. Enerzijds met het succesverhaal van een Vlaamse CEO in het buitenland, maar uiteraard krijgen ze ook de unieke kans om kennis te maken met de internationale topbedrijven die ze leiden. In 2016 ging de delegatie van Voka West-Vlaanderen in Vivey nabij Genève op bezoek bij Paul Bulcke, toen CEO de Zwitserse groep Nestlé. In 2015 werden Ronnie Leten van Atlas Copco bezocht in Stockholm.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.