Dekeyster zomer 20

Xavier Dekeyster (DX-Solutions) zorgt voor mooi lichtpunt tijdens corona

HARELBEKE - Als enige West-Vlaming opgenomen worden in Deloittes top 500 met snelst groeiende bedrijven in Europa, het Midden Oosten en Afrika? Staat mooi op het palmares. Xavier Dekeyster van het Harelbeekse IT-consultancybedrijf DX-Solutions kreeg het zopas voor elkaar.

Deloitte maakt jaarlijks een balans op met de 500 snelst groeiende bedrijven in de technologiesector. De zogenaamde Technology Fast 500 EMEA-index. Het Technology Fast 500 ™ EMEA-programma van Deloitte is een objectieve sectorranglijst gericht op het technologie-ecosysteem. Het erkent technologiebedrijven die de afgelopen vier jaar de snelste omzetgroei hebben behaald in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het programma wordt ondersteund door Deloitte's Technology Fast 50-initiatieven, die snelgroeiende technologiebedrijven rangschikken op locatie of specifiek gedefinieerd geografisch gebied, en worden beheerd door Deloitte's Technology, Media & Telecommunications (TMT) -industriegroep. Meer informatie over het programma is beschikbaar op www.deloitte.com/fast500emea.

Deloitte maakt een balans op in meer dan twintig -22 om exact te zijn- landen die er toe doen. De winnaars van dit jaar werden geselecteerd op basis van een procentuele omzetgroei tijdens de boekjaren 2015-2018. "Het is een hele eer om hier als enig West-Vlaams IT-bedrijf tussen te staan", aldus de hyperdynamische Xavier Dekeyster. "Noem het maar een lichtpunt in tijden van corona. Overigens blijven we nog altijd snel groeien en zoeken we nog steeds ontwikkelaars."