PXL_Afbeelding1

PXL-Congress brengt bedrijven naar nieuwe hoogtes

We mogen weer wat meer en dat doet bedrijven opnieuw inzetten op fysieke vergaderingen, teambuilings en seminaries. Daarvoor vinden ze massaal de weg naar PXL-Congress, dat al meer dan 15 jaar lang bedrijfsevents naar een hoger niveau tilt. Vanaf 1 maart zelfs nog een niveau hoger. Letterlijk dan, dankzij een gloednieuw concept: De Dialoog. Dat is business doen in combinatie met fine dining en een adembenemend uitzicht.

PXL-Congress bestaat enerzijds uit een component ‘levenslang leren’, waartoe tientallen postgraduaten en leermodules behoren. In samenwerking met LVAB organiseert het ook case studies voor accountants en fiscalisten die wekelijks meer dan 200 deelnemers lokken. Anderzijds ontzorgt de organisatie bedrijven in de organisatie van allerhande events.

“Congressen, productlanceringen, personeelsfeesten, … Bedrijven kloppen voor uiteenlopende redenen aan bij PXL-Congress”, vertelt diensthoofd Frédérique Meertens. “In gebouw D kunnen zij een beroep doen op 2.000 m2, maar ook onze andere gebouwen zijn voorzien van multifunctionele ruimtes. Samen goed om events van 2 tot 1.000 personen te hosten. Koppel daar de mogelijkheden van livestream aan en die capaciteit gaat nog hoger.”

Extra troef

De troeven van PXL-Congress zijn gefocust op leren, beleving en ontspanning. Ontspanning dankzij de ligging aan de rand van het stadspark met doorsteek naar de Japanse tuin. Beleving via de teambuildingsactiviteiten die PXL-Congress helpt organiseren. En leren dankzij het brede arsenaal docenten en vakexperts die de organisatie kan voorstellen als onderdeel van een bedrijfsevent.

“En zeker niet de uitstekende keuken vergeten”, aldus Rudy Rampelberg, diensthoofd catering, die met PXL-Catering in 2018 nog een Gault&Millau-award voor haar gezonde keuken won. “Voor de ontvangst, de lunch, het vieruurtje, … kunnen we deelnemers ook culinair verwennen op maat.”

Daar komt nu een extra troef bij: De Dialoog.

Een bedrijfsevent op nieuwe hoogtes

Vanaf 1 maart is ook De Dialoog te huren, op de bovenste verdieping van de Xior-toren op Campus Elfde Linie. Die werd omgebouwd tot een luxueuze vergaderlocatie met bar en heeft een adembenemend uitzicht op Hasselt. De capaciteit zittend is 24 personen, staand 50.

“Ideaal voor bedrijven die voor dat tikkeltje extra willen gaan. We hebben gewerkt met kwalitatieve materialen en moderne apparatuur. Daarnaast zetten we hier in op fine dining, waarbij PXL-Catering de aanwezigen culinair in de watten kan leggen en zelfs met vooraanstaande chefs zal samenwerken. Het is een unieke locatie om je zakenlunch, vergadering met de raad van bestuur of ander bedrijfsevent naar een nieuwe hoogte te duwen”, besluit Frédérique.

 

PXL-Congress is uw centrum voor levenslang leren en een toplocatie voor congressen, beurzen, vergaderingen, feesten, seminaries en elk ander denkbaar event.