Schermafbeelding 2022-03-29 om 11.35.08

Volkswagen Zottegem (Groep Thoen) verhuist

ZOTTEGEM - Op 1 april verhuist de Volkswagen garage van Groep Thoen te Zottegem van de Vandendriesschestraat naar de Industrielaan 7A. De showroom wordt grondig gerenoveerd en vernieuwd en zal normaliter klaar en afgewerkt zijn midden juni 2022. "In tussentijd zullen de nieuwste modellen wel al te bezichtigen zijn en kunnen klanten terecht bij onze sales advisors in een tijdelijke ontvangstruimte", klinkt het.

Op 1 april -en nee dit is geen aprilgrap- neemt Volkswagen Zottegem afscheid van zijn showroom in de Vandendriesschestraat. Volkswagen Thoen wilde makkelijker bereikbaar zijn voor zijn klanten en hen tegelijk beter kunnen bedienen. "De voormalige Ford-site heeft al deze kenmerken en dus hebben we besloten om Volkswagen te verhuizen naar de Industrielaan", vertelt François Thoen, zaakvoerder van Groep Thoen.

 

De garage krijgt bovendien een heuse make-over en zal binnenkort omgetoverd worden tot een Volkswagen én MyWay showroom. Je kan er langskomen voor een onderhoud, bandenwissel, zomer- en wintercheck of zelfs voor schadegevallen of technische reparaties.

Ook Ford klanten blijven uiteraard bediend in de Industrielaan en kunnen dus nog steeds terecht bij dezelfde concessie voor service naverkoop.

Meet Mario in de Grand Californa

Vanaf vandaag, dinsdag 29 maart, is Sales Advisor Mario Tuypens bereikbaar in Zottegem vanuit de vroegere vestiging van Ford, die zal omgetoverd worden tot een nieuwe Volkswagen concessie. Tijdens de werken zal Mario klanten ontvangen in een tijdelijke ontvangstruimte. Eén van deze ontvangstruimtes is wel heel speciaal.

“We ontvangen klanten die hier interesse in hebben meteen in de Volkswagen Grand California zelf. Instant vakantiegevoel verzekerd”, aldus Tuypens.