Nieuws Antwerpen Advocatenkantoor Sherpa Law wordt Moore Law

Advocatenkantoor Sherpa Law wordt Moore Law

Advocatenkantoor Sherpa Law wordt Moore Law

De digitale transformatie en toenemende regelgeving maakt het ondernemerschap steeds complexer. Daarom gaat advocatenkantoor Sherpa Law  uit Antwerpen en Brussel nog nauwer samenwerken met Moore Belgium, de grootste onafhankelijke accounting- en consulting dienstverlener in België. Deze vernieuwde strategische aanpak uit zich ook in een naamswijziging: Sherpa Law wordt Moore Law Belgium.

Sherpa Law zal voortaan nog nauwer samenwerken met accounting- en consulting dienstverlener Moore Belgium en als ‘Moore Law Belgium’ door het leven gaan. Het advocatenkantoor, dat vestigingen heeft in Antwerpen en Brussel, is vooral actief in de wereld van fiscaliteit, ondernemingsrecht, M&A, Estate Planning maar ook HR Legal. Met de naamsverandering willen ze de geïntegreerde aanpak van juridisch en bedrijfsadvies samen met Moore Belgium onderstrepen.

“De voorbije jaren hebben we vastgesteld dat juridisch advies en strategisch bedrijfsadvies hoe langer hoe meer samengaan. Vandaar de keuze om samen met de specialisten van Moore Belgium voor een multidisciplinaire aanpak te kiezen, waar nuttig en nodig. Zo komt elke ondernemer en onderneming helemaal tot zijn/haar recht, letterlijk en figuurlijk”, vertelt Tom Vanraes, managing partner van Moore Law Belgium.

Ook Peter Verschelden, voorzitter van de Raad van Bestuur Moore Belgium, is opgetogen: “Naast eenzelfde visie en kijk op klantgerichtheid valt ook de menselijke en teamgerichte aanpak van Moore Law op. We hebben in het verleden al een uitstekende samenwerking uitgebouwd. In de toekomst zal de vernieuwde samenwerking onder de Moore vlag een meerwaarde betekenen voor al onze cliënten.”

Moore Belgium heeft kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt en verschillende regionale vestigingen in Vlaanderen. Het ondersteunt als ‘compagnon de route’ het groeitraject van hoofdzakelijk kleine en middelgrote ondernemingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.