Antwerpen hoopt op Elon Musk

musk

De Tesla Club Belgium organiseert op vrijdag 25 september e.k. een internationale conferentie in de Hilton in Antwerpen. Het gerucht gaat dat Elon Musk himself, het grote hart van Tesla de mystery guest zou zijn die de auto-eigenaars, fans en aandeelhouders zou toespreken.

De Amerikaanse elektrische auto Tesla is een heus icoon. Ook in België rijden steeds meer Tesla's, dure auto's die vandaag nog minstens 100.000 euro kosten. De Tesla Club Belgium heeft alvast een conferentie ineengestoken waarop zo'n 1000 man verwacht worden. Het thema: Tesla World on sustainable Lifestyle. Het gaat veel meer om een internationaal netwerk event maar met sprekers als Gunter Pauli (ex-Ecover) en Ronnie Belmans (EnergyVille) wordt er toch ook enige ernstige input verwacht.

Om 10 u is een mystery guest aangekondigd. Volgens de website NewsMonkey zou dit wel eens Elon Musk himself kunnen zijn. De journalisten van de website hebben dit kennelijk vernomen in kringen van de Vlaamse regering. De club geeft voorlopig geen commentaar.

Elon Musk is de man die Tesla opgezet heeft. Met een inventiviteit die bergen verzet heeft hij in het Amerika van GM en Ford het concept van de elektrische auto gelanceerd. De Tesla is vandaag ontzettend populair. Zelfs al draait het bedrijf uit Californië nog altijd met verlies. Elon Musk is ervan overtuigd dat je binnen afzienbare tijd in je elektrische auto zult instappen, slapen en wakker worden op je bestemming. Musk is ondertussen trouwens ook met andere projecten bezig zoals Space X en SolarCity.

Of Musk daadwerkelijk naar Antwerpen komt is dus nog niet bevestigd. Wie aan het event van de Tesla Club Belgium wil deelnemen moet dan wél 300 euro opzij leggen voor een ticket. Een VIP-ticket kost zelfs .... 4000 euro.

Meer informatie op Teslaworld.com