Nieuws Antwerpen Bonache zet schouders onder dameswielerteam

Bonache zet schouders onder dameswielerteam

Bonache zet schouders onder dameswielerteam

Vanaf het nieuwe veldritseizoen is Bonache uit Antwerpen medesponsor bij het damesteam van Vondelmolen – De Ceuster. Dirk Verbeeck, zaakvoerder Bonache: “Bonache staat in de wereld van Projectsourcing bekend voor zijn betrokkenheid met zijn medewerkers. Dit gebeurt onder meer door opleidingen en coachingtrajecten. Deze visie wil Bonache doortrekken naar het veldritteam.”

Het Antwerpse Bonache neemt gespecialiseerde medewerkers in dienst en plaatst hen voor langdurige projecten bij bedrijven die nood hebben aan hun kennis en ervaring. De medewerkers van Bonache zullen gespreid zijn over drie provincies: Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg.

Dynamisch vrouwenwielerteam

Het bestaande team wordt dit jaar uitgebreid met Ellen van Loy. Zij wil op haar 41ste zelf nog presteren en wil zich tegelijk toeleggen op het coachen van het jonge team. Daarnaast wordt het hele team mentaal begeleid door Hannelore Devos van Moove Forward.

Het volledige team werd voorgesteld door moderator Ine Beyen en onder muzikale begeleiding van Astrid Stockman.

De ambities van het team, dat ook in een nieuwe outfit aan de start van het veldritseizoen staat, liggen dit jaar bijzonder hoog: enkele podiumplaatsen in de A-crossen en een podiumplaats in het Belgisch Kampioenschap in januari.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.