Nieuws Antwerpen Cardoen gaat tijdens jobdagen op zoek naar 50 nieuwe werknemers

Cardoen gaat tijdens jobdagen op zoek naar 50 nieuwe werknemers

Cardoen gaat tijdens jobdagen op zoek naar 50 nieuwe werknemers

Tegen maart wil Cardoen 50 nieuwe werknemers aan de slag hebben in het nieuwe reconditioning center (TRC) dat in november 2021 werd geopend. Daarvoor organiseert de autosupermarkt deze maand nog 4 jobdagen.

Voor het pas geopende herconditioneringscenter gaat Cardoen op zoek naar technische profielen, administratieve medewerkers en leidinggevenden. Tijdens de jobdagen, georganiseerd in Wilrijk, zullen geïnteresseerden kunnen praten met hun potentiële collega’s en tegelijk de sfeer op het bedrijf opsnuiven. Op die manier wil Cardoen de drempel voor sollicitanten zo laag mogelijk houden.

“De juiste technische profielen zijn al langer moeilijk te vinden. Daarom willen we hen overtuigen door onze deuren open te gooien en alles eenvoudig te houden. Sollicitanten moeten niet vooraf inschrijven of hun cv doorsturen. Ze komen gewoon langs”, vertelt co-ceo Ivo Willems.

Ook sollicitanten met minder of geen ervaring zijn welkom. “Bij Cardoen geloven we in een opleidingstraject voor iedereen die bij ons start. Ambitieuze mensen zijn bij ons aan het juiste adres. We verwachten als bedrijf de komende jaren sterk te groeien en daarbij zullen er zeker ook kansen komen voor onze eigen mensen”, klinkt het.

De jobdagen vinden plaats op 21, 22, 28 en 29 januari.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.