Nieuws Antwerpen Ecomobiel levert politie twee elektrische motoren

Ecomobiel levert politie twee elektrische motoren

Ecomobiel levert politie twee elektrische motoren

politieEcomobiel, een Antwerpse firma die al meer dan tien jaar aan de kar trekt vande  elektrische en duurzame mobiliteit, heeft  twee voor de politie aangepaste elektrische Zero moto’s geleverd.

Tijdens één van de testdagen met de Amerikaanse elektrische motorfietsen van Zero, konden tal van geïnteresseerden proefritten maken met deze krachtige en goed uitgeruste machines. De politiecommissaris, die toen ook meegereden heeft, was zo onder de indruk van de prestaties en rijeigenschappen van de Zero moto, dat er na een aanbesteding besloten werd om over te gaan tot de aankoop van twee volledig uitgeruste Zero DS motorfietsen voor de zone Rupel.

Het is nu uitkijken naar de ervaringen van de politiemensen in hun dagdagelijks werk. Politiekorpsen wereldwijd maken al gebruik van deze stille motorfietsen Zo in Amerika, Colombia, Japan en Spanje. Elektrische moto’s zijn specifiek geschikt voor onder andere patrouille- en bewakingsopdrachten overdag en ’s nachts, omdat ze zo goed als geen lawaai maken en zeer krachtige motoren hebben. “Ook voor boswachters, bewakingsfirma’s, douanebeambten, enzovoort, zijn elektrische motorfietsen van Zero Motorcycles een ideaal vervoermiddel”, zegt mede-zaakvoerder Roby Zahler van Ecomobiel.

De elektrische motorfietsen van Zero Motorcycles worden gemaakt in Santa Cruz, California. De fabrikant geeft momenteel al vijf jaar garantie (of 160.000 km garantie) op de batterij. Zero is vastbesloten om uit te groeien tot de meest vooraanstaande wereldwijde producent van elektrische motorfietsen.

Ecomobiel positioneert zich al meer dan tien jaar op de markt van de elektrische tweewielers. Het bedrijf heeft zowel fietsen, scooters en motorfietsen in zijn assortiment. Het bedrijf biedt ook ombouwkits naar elektrische fietsen, bakfietsen en scooters aan naast moto accessoires. Het elektrische stadsautootje Hotzenblitz is een leuke eyecatcher.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.