Nieuws Antwerpen Eskimo opent flagshipstore in Antwerpen

Eskimo opent flagshipstore in Antwerpen

Eskimo opent flagshipstore in Antwerpen

Eskimo CEO, Ingrid Macours

Eskimo CEO, Ingrid Macours

Op 23 augustus opent de Eskimo flagshipstore in de Wiegstraat 16 zijn deuren, twee jaar nadat de eerste winkel van start ging in thuisstad Gent.
Eskimo is een gevestigd merk nachtmode en ondergoed voor de ganse familie. Het eskimo­ en pinguin logo roept bij velen wel herinneringen op. Aan de oorsprong ligt Bonneterie De Groote nv, een Gents familiebedrijf met 110 jaar expertise.

“Antwerpen is een logische tweede keuze omdat het een modestad is met een dynamische shoppingcultuur. Er gebeurt ook veel op vlak van beleving close-to-the-people. Dat sluit mooi aan bij de waarden van ons merk dat naast erfgoed vooral ook close-to-you wil zijn en cross generation-gewijze verbondenheid en gezelligheid biedt”, zegt CEO Ingrid Macours.

De jongste decennia vormden een ware beproeving voor vele lokale textielfabrikanten. Slechts een handvol nichemerken wist zich te handhaven binnen het snel veranderende retailklimaat. Zo ook Eskimo dat zich flexibel opstelde en opportuniteiten greep. De collecties werden meer afgestemd op de noden van de hedendaagse consument, de Eskimo-webshop zag het daglicht en het merk pakte ook uit met eigen etalages in enkele multibrand winkels in belangrijke stadscentra om het merk correct en volledig te presenteren.
“Eskimo heeft het laatste jaar vooral nieuwe updates van zijn ondergoedgamma in een moderne uitvoering, zacht katoen en comfortabele stretch gelanceerd”, aldus Ingrid Macours.

Net zoals in de Gentse vestiging wordt ook in Antwerpen geopteerd voor een warme Eskimo­signatuur. Als basisidee wordt vertrokken van een linnenkast waarin het prettig browsen is naar heerlijk fris wasgoed. Het resultaat zal een ruime, lichte en elegante winkel worden, verspreid over twee verdiepingen die de collecties in een moderne, familiale en informele omgeving neerzet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.