Nieuws Antwerpen Gevitec specialiseerde in bekabeling van benzinestations

Gevitec specialiseerde in bekabeling van benzinestations

Gevitec specialiseerde in bekabeling van benzinestations

gevitecGevitec is dringend op zoek naar gespecialiseerd personeel. De constructeur van elektrische installaties uit Schoten heeft een flink gevuld orderboek maar vindt geen geschikte bijkomende medewerkers.

Danny Gevers werkte zelf verscheidene jaren voor derden toen hij precies 25 jaar geleden zijn eigen bedrijf opzette. Gevitec werd een snel succesverhaal dat vandaag met pakweg 40 personeelsleden een omzet bijeenwerkt van zowat 4 miljoen euro.

“Wij bouwen elektrische installaties voor KMO’s en winkels”, zegt technisch directeur Tim Sprangers. “We doen het vandaag best goed. Wij hebben verscheidene mooie opdrachten binnengehaald en proberen die ook binnen de timing af te werken. Alleen kunnen we echt nog wat bijkomende handen gebruiken. Wij zoeken oa. een werfleider en een elektrotechnieker.”

Gevitec is gespecialiseerd in de bouw van elektrische installaties voor benzinestations, een heel eigen marktniche waar het bedrijf zich sterk in gepositioneerd heeft. De bekabeling van de pompen, de LPG-installatie en de verlichting vergt een heel biezondere knowhow. “Wij hebben zowat alle grote merken in onze klantenportefeuille, van Total tot Exxon en Q8. Met Q8 zijn we ook aan de slag in Nederland waar we een eigen dochterfirma opgezet hebben.”

In de klantenportefeuille van Gevitec steken ook firma’s als Ballast-Nedam, ABC-Plan, Electrabel, Evlier, Fitopia, DVV, Hema enz.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.