Nieuws Antwerpen GMAN zette hagelcentrum op in Kontich

GMAN zette hagelcentrum op in Kontich

GMAN zette hagelcentrum op in Kontich

opelHet autobedrijf GMAN heeft liefst 800 dossiers binnengekregen met schademeldingen na de hevige hagelbuien van verleden week. Het bedrijf heeft daarom op eigen initiatief een hagelcentrum opgericht in Kontich waar de beschadigde auto’s hersteld kunnen worden. In elke vestiging van GMAN is een schadebeheerder aangesteld die het dossier van de individuele auto-eigenaar kan inleiden.

De fall-out van de hagelbuien wordt stilaan duidelijk. In heel Belgiê zouden liefst 42.000 schadegevallen geregistreerd zijn waarvan 25.000 in het Antwerpse. Uiteraard hopen dat de automobilisten dat hun wagen zo snel mogelijk gerepareerd kan worden. De toeloop naar de garages is evenwel zo massaal dat het allicht wel wat zal duren vooraleer iedereen aan de beurt komt.

Ook bij GMAN is de toeloop massaal. Het bedrijf kreeg volgens Tina Van Ingelghem ondertussen al 800 dossiers binnen. Om de verwerking daarvan zo optimaal mogelijk te laten lopen is bij het carrosseriebedrijf van de groep in Kontich een hagelschadecentrum opgericht waar men de binnengebrachte auto’s zo snel mogelijk hoopt te herstellen. Om een en ander vlot te laten verlopen zijn zelfs carrossiers uit Duitsland, Zwitserland en Italië ter hulp geroepen. In Kontich zal zowel de small repair verzorgd worden, het uitdeuken van de auto zonder spuiten als het klassieke carrosseriewerk.

Het komt er nu alvast op aan een degelijk dossier van het schadegeval samen te stellen. De auto-eigenaars kunnen daartoe terecht op www.gman.be/hagelschade
De automobilisten zullen dan op een later tijdstip uitgenodigd worden om de schade effectief te laten herstellen. Omdat de dossierz zich blijven opstapelen zou dit uiteraard nog wel enkele weken kunnen duren. “Wij zijn er echter van overtuigd dat we op die manier iedereen zo snel en zo goed mogelijk kunnen helpen”, heet het in Kontich.

GMAN verdeelt de automerken Opel, Chevrolet, Toyota en Citroën. De groep beschikt in het Antwerpse over negen filiales: Antwerpen (Noorderlaan/Ijzerlaan), Mortsel, Wilrijk, Reet, Brasschaat, Mechelen, Zemst, Deurne en Kontich.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.