Nieuws Antwerpen GO Sharing wordt met 400 deelscooters grootste aanbieder in Antwerpen

GO Sharing wordt met 400 deelscooters grootste aanbieder in Antwerpen

GO Sharing wordt met 400 deelscooters grootste aanbieder in Antwerpen

GO Sharing start met het plaatsen van 400 groene elektrische deelscooters in Antwerpen. De Nederlandse scale-up in deelvervoer heeft er zo meteen het grootste deelscooternetwerk, en wordt marktleider in de hele Benelux.

In Nederland is GO Sharing met meer dan 5.000 deelscooters in 30 steden een succesvolle scale-up. Nadat GO Sharing eerder één van de drie vergunningen voor deelscooters in Antwerpen kreeg, plaatst het nu 400 elektrische deelscooters door de hele stad. Tegen eind deze maand komen er nog 100 bij.

Na Wenen is Antwerpen de tweede stad buiten Nederland waar het bedrijf haar deelscooters plaatst. Met één account heb je ook toegang tot de deelscooters in alle landen.

Volgens Raymon Pouwels, ceo van GO Sharing, is de uitbreiding naar Antwerpen een belangrijke stap in de duurzame ambitie: “Een groene planeet met mobiliteit van iedereen, voor iedereen. Dat is het motto van GO Sharing. Samen met onze gebruikers zorgen we met ons elektrisch deelvervoer voor minder CO2-uitstoot, minder files en het terugdringen van de ruimtebestemming voor parkeerplaatsen.”

GO Sharing opent ook een kantoor in Antwerpen, waar country manager Yessin Aattache de uitrol in Antwerpen en uitbreiding in de rest van België in goede banen zal leiden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.