Nieuws Antwerpen Grootste onderscheideing voor Claes Revisie

Grootste onderscheideing voor Claes Revisie

Grootste onderscheideing voor Claes Revisie

mercedesEurotunnel gaf Claes Revisie een grootste onderscheiding. Het revisiebedrijf kreeg van het spoorwegbedrijf enkele tijd terug de opdracht mee om de motoren van de zogenaamde STST-voertuigen te reviseren. Na een evaluatie van het uitgevoerde werk kreeg Claes Revisie een score van 18,14 op 20.

Claes Revisie is met zijn twee vestigingen in Merksem en Sint Truiden het grootste onafhankelijk revisiebedrijf van België. De onderneming is thuis in alle bedrijfssectoren waar motoren een belangrijke plaats innemen. Het is een modern bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring. Claes Revisie maakt onderdeel uit van Groep Claes and Zonen, waaronder ook de Mercedes-Benz concessiehouders in Sint-Truiden, Tienen en Tongeren vallen.

Het reviseren van motoren houdt in dat ze motoren volledig bewerken en de versleten onderdelen vervangen. Na de revisie is de levensduur van de motor dan ook weer gelijk aan die van een nieuwe motor. Claes Revisie heeft daartoe partnerships uitgebouwd met oa. Mercedes, Iveco, Detroit Diesel, MTU, Delphi e.a.

Vorig jaar haalde Claes Revisie een belangrijke opdracht binnen voor Eurotunnel. “In september 2014 zijn we begonnen aan de revisie van de motoren van de STTS-voertuigen.”, zegt afgevaardigd bestuurder Edmond Claes. “Dit zijn de voertuigen die door de onderhoudstunnel rijden van Calais naar Dover en terug.”

“Omdat deze voertuigen niet kunnen draaien in de tunnel hebben ze twee motoren, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Er werden in totaal 34 Mercedes-motoren gereviseerd van het type 602.991,5 cilinder atmosferisch voor de 16 voertuigen en 2 reserve motoren.”

De voorbije weken werden de motoren van het laatste voertuig gewisseld en zoals gebruikelijk werd ook Claes Revisie door Eurotunnel geëvalueerd.

Edmond Claes: “We kregen maar liefst de score van 18,14 op 20, een score waar we met ons hele team voor hebben gewerkt en waar we terecht trots op mogen zijn.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.