Nieuws Antwerpen June Energy helpt slim besparen op energie

June Energy helpt slim besparen op energie

June Energy helpt slim besparen op energie

June_1Energieprijzen kunnen stijgen of dalen. Zopas is June gelanceerd dat continu de beste marktprijs voor gas en elektriciteit zoekt en erover waakt dat de consument nooit meer betaalt dan strikt nodig. Ook tegen onverwachtse stijgingen die door de energieleverancier zelf worden geactiveerd, beschermt het in Antwerpen gevestigde June.

“Anders dan online prijsvergelijkers en groepsaankopen zijn we 100% onafhankelijk”, zegt Vincent De Dobbeleer die meer dan 10 jaar ervaring heeft in de energiesector. Vincent maakte de lancering van Nuon België van dichtbij mee en de introductie van Eneco op de Belgische markt als Strategie & Marketing directeur. “June wordt nooit betaald door energieleveranciers. We werken voor de particuliere klant en streven altijd naar de beste deals. We garanderen dat de klant meer bespaart dan wat de dienstverlening hem jaarlijks kost.”
In de toekomst wordt de dienstverlening mogelijk uitgebreid naar de corporate markt.

De Dobbeleer vond dat het hoog tijd werd om in de energiesector de klant écht voorop te stellen. Met twee kompanen lanceert hij nu de nieuwe dienstverlening.
June bestaat uit een slimme meterlezer, een app en een online platform. Gedurende 3 maanden meet het slimme apparaatje nauwkeurig het verbruik. Vervolgens gaat de dienstverlener op zoek naar de beste energiedeals voor het profiel van de klant die na zijn goedkeuring automatisch van energieleverancier wisselt. June ontfermt zich over de papiermolen en de communicatie met de energieleveranciers.

Prijsveranderingen -en promoties op de energiemarkt worden daarna verder opgevolgd. Indien het mogelijk is meer besparingen te realiseren dan wordt de klant onmiddellijk op de hoogte gebracht via de app en automatisch gewisseld van energieleverancier.

De June technologie is speciaal ontworpen om op een generieke manier zoveel mogelijk verschillende soorten energiemeters te kunnen uitlezen. Hardware én bijhorende software van de meterlezer zijn specifiek geoptimaliseerd om onder alle mogelijke omstandigheden een correcte lezing mogelijk te maken.
“Met June hopen we op die manier de evolutie richting gratis energie te kunnen versnellen door een automatisch energiesysteem te bouwen dat beantwoordt aan klantbehoeften”, voegt Vincent De Dobbeleer er nog aan toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.