Nieuws Antwerpen KVT op zoek naar servicetechniekers

KVT op zoek naar servicetechniekers

KVT op zoek naar servicetechniekers

koelKVT werft extra volk aan. De Lierse specialist in koel- en verwarmingstechnieken groeit verder door. “Wij groeien gewoon mee met onze industriële klanten”, zegt zaakvoerder Rudi Schelkens. “Wanneer onze klanten tevreden zijn over onze service kunnen wij inhaken op hun verdere expansie. Tevreden klanten, daar is het ons om te doen.”

KVT
maakt deel uit van een grotere groep die met zijn zeven dochterondernemingen specifiek actief is in de bouwwereld. “Wij vormen een geïntegreerde familie. Als KVT zijn wij toegespitst op koel- en verwarmingsinstallaties maar wanneer wij bv. een vloerbedekking nodig hebben kunnen wij een beroep doen op een firma uit de groep. Wij gaan voor een totaalaanbod.”

Met een zakencijfer van pakweg 10 miljoen euro heeft KVT zich stevig gepositioneerd op de markt. “Ergens tussen schip en wal” meesmuilt Rudi Schelkens. “Tussen de kleine zelfstandigen en de grote groepen. Kleine zelfstandigen hebben nu eenmaal minder kosten dan een KMO als wij. Voor onze industriële klanten moeten wij geregeld heel wat administratieve formaliteiten verwerken. Dat vergt tijd en kost ook veel. De grote groepen proberen ons anderzijds te wurgen door hun massale inzet aan mensen en middelen. Wij zitten op die manier tussen twee blokken. Waarbij wij het alleen maar kunnen halen door onze optimale dienstverlening.”

KVT staat in dit opzicht altijd klaar voor de klanten. Indien er zich ergens problemen aandienen staan de mannen van KVT er zo snel mogelijk. “Dat zijn we onze klanten verplicht, klanten die effectief al vaak meer dan 30 jaar op ons een beroep doen. Ze weten trouwens dat wij altijd snel reageren en goed werk afleveren. Het is onze kracht.”

In Lier kunnen zich ondertussen verscheidene HVAC servicetechniekers aanmelden. Ze moeten de ploegen versterken die onderhoudswerken uitvoeren, defecten opsporen, herstellingswerken uitvoeren eb verbeteringsvoorstellen uitwerken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.