Nieuws Antwerpen Label voor Jorssen Carosserie

Label voor Jorssen Carosserie

Label voor Jorssen Carosserie

jorssenJorssen Carrosserie heeft het Belgische individuele certificaat Duurzaam Repareren in ontvangst mogen nemen. Dit certificaat, dat Jorssen Carrosserie wil belonen voor de inspanningen die het levert op het gebied van duurzaamheid, werd overhandigd door Jan van Roon van Alphabet België.

Jorssen Carroserie uit Aartselaar heeft een sterke reputatie als schadeherstelbedrijf. Het bedrijf maakt deel uit van het Antwerpse dealership Jorssen dat voor BMW vestigingen runt in Aartselaar en Schoten. Jorssen Carosserie wordt geleid door Paul Terwedeuwe.

De Stichting Duurzaam Repareren is een non-profit organisatie die autobedrijven – zoals bandencentrales, garages en (glas)herstellers – wil erkennen, die na een objectieve afweging als milieuvriendelijk kunnen worden aangeduid. Het Belgisch College van Deskundigen certificeert bedrijven die niet alleen een goede service en professionele reparatie aanbieden, maar dit ook op een duurzame wijze doen. In dit college zijn diverse partijen uit de automotive sector vertegenwoordigd, zoals leasemaatschappijen, verzekeraars en fleetowners.

Jorssen Carrosserie werd geëvalueerd en goedgekeurd op verschillende criteria die aantonen dat voertuigen er op een milieuvriendelijke en duurzame manier gerepareerd en onderhouden worden. Deze milieubesparende maatregelen omvatten onder meer het hergebruik van onderdelen, het gebruik van groene alternatieven en de correcte verwerking van afvalstoffen.

“Aangezien Alphabet duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, hebben we actief bijgedragen aan de ontwikkeling van dit duurzaamheidslabel en zetelen we mee in het College van Deskundigen. Als één van de drie grootste leasingmaatschappijen in België, neemt Alphabet ook actief haar verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu. Duurzaamheid maakt daarom integraal deel uit van onze werking, gaande van energiebesparende maatregelen in de eigen organisatie tot de innovatieve mobiliteitsoplossingen die we aan onze klanten aanbieden.”, aldus Jan van Roon.

Als één van de marktleiders voor zakelijke mobiliteit in Europa helpt Alphabet bedrijven om hun wagenpark op een efficiënte en duurzame manier te beheren. Alphabet werd in 1997 opgericht als een divisie van BMW Group en heeft sindsdien een brede kennis verworven op het gebied van internationaal wagenparkbeheer en leasing. De uitgebreide dienstverlening omvat zowel advies als financiering. Om aan de specifieke eisen van bedrijven te voldoen, zijn Alphabets zakelijke mobiliteitsoplossingen op maat gemaakt.

Met een portefeuille van meer dan 550.000 voertuigen van alle merken in 18 landen is de organisatie één van de vier belangrijkste spelers op de markt. In België beheert Alphabet vandaag meer dan 42.000 voertuigen, eveneens goed voor een plaats in de top 3.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.