Nieuws Antwerpen Lifetime award voor Luc Van Hoecke

Lifetime award voor Luc Van Hoecke

Lifetime award voor Luc Van Hoecke

bulteel Luc Van Hoecke kreeg de Lifetime Achievement Award van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland toegekend. Op het jaarlijkse Eindejaarsfeest van Voka en in aanwezigheid van 500 ondernemers, nam de stichter van het Wase meubelbedrijf Van Hoecke nv met bijzondere trots de ondernemersprijs in ontvangst uit handen van vicepremier Jan Jambon, gouverneur Jan Briers en Geert Schotte, voorzitter van de Wase Regioraad van Voka – Kvk.

Voorzitter Geert Schotte: ‘Luc Van Hoecke is altijd een ondernemer geweest met een brede kijk op de wereld. Het zoeken naar de juiste partners en het smeden van allianties die zijn onderneming een belangrijke meerwaarde konden geven, is steeds een persoonlijke missie geweest. Zo legde hij de basis voor het internationale karakter van de huidige onderneming en kon hij partnerships aangaan met de belangrijkste spelers in de branche.’

In zijn bedankingsrede zei Luc Van Hoecke erg vereerd te zijn met deze waardevolle erkenning. Hij dankte de medewerkers die door de jaren heen onmisbaar waren en nog altijd zijn. Hun inzet heeft mede bijgedragen aan de uitbouw van de onderneming tot wat die vandaag is: toonaangevend en internationaal marktspeler in meubelbeslag.
Van Hoecke uit Sint Niklaas is invoerder voor meubelbeslag voor het Oostenrijkse merk Blum en verwerkt voorgemonteerde lades voor klanten in Benelux. Innovatie is altijd een belangrijke drijfveer. Naast producten en toebehoren voor toepassingen in staal en aluminium, legt het familiebedrijf zich ook toe op de productie van houten lades voor TA’OR, het eigen merk ladesysteem in hout.

Van Hoecke is sinds 1967 partner voor de meubelindustrie en de ambachtelijke productie. Dankzij een gepassioneerd management, 160 enthousiaste medewerkers in productie en logistiek, en lopende investeringen in technologie en automatisering, kent het bedrijf jaar na jaar een gestage groei. Ook de export naar Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk dragen bij aan het succes.

Onlangs nog viel Van Hoecke in de prijzen, toen het door de stad Sint-Niklaas werd uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’.

Ondertussen blijft het bedrijf omwille van haar engagement voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, in de running voor de ‘Factory of the Year Award 2016’ van Agoria.

Op de foto vlnr: Dirk Bulteel (directeur Waasland Voka – Kvk), Marco De Ridder (Drukkerij VD – laureaat Wase PLATO Ambassadeur 2015), Geert Schotte (voorzitter Wase Regioraad Voka – KvK), Lieven Dehandschutter (burgemeester Sint-Niklaas), Luc Van Hoecke (Van Hoecke nv), Jan Jambon (vicepremier en minister voor Veiligheid en Binnenlandse Zaken) en Jan Briers (gouverneur Oost-Vlaanderen)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.