Nieuws Antwerpen Progreso HR software haalt nieuwe klanten binnen

Progreso HR software haalt nieuwe klanten binnen

Progreso HR software haalt nieuwe klanten binnen

barttochProgreso HR software heeft zijn klantenportefeuille sterk uitgebreid. In die mate dat het bedrijf verscheidene bijkomende werknemers wil aanwerven. De Antwerpse onderneming implementeert oa. modulaire software om HR maximaal tot zijn recht te laten komen.

Progreso HR software
haalde nieuwe klanten binnen als het Onafhankelijk Ziekenfonds, BMW Belgium, Milcobel, European Container Services ECS, Van Moer Groep, SBB en Verstraete IML…

Bij bestaande klanten als USG People, Securitas, Univeg, enz. werkt Progreso op verscheidene lopende HR-processen zoals recrutering en ontwikkeling met leertrajecten en kwalificaties, talent detectie en succession planning enz. Verder prestatiemanagement en het volledige digitale personeelsdossier. Recente productontwikkeling betreft in/uit/mutaties, waarbij alle mogelijke personeelsbewegingen en hun bijhorende impact worden gefaciliteerd. “Progreso biedt ons een interessant platform waardoor uitrol en opvolging van onze Mensura competentiematrix en van de objectieven zichtbaar kunnen worden gemaakt in de onderneming op de manier die wij belangrijk vinden”, aldus Roland Vanden Eede, algemeen directeur van Mensura.

Managing director Luc Christiaens en HR advisor en business developer Marianne Dobbels zijn uiteraard blij met de uitbreiding van de klantenportefeuille. “Bij het Onafhankelijk Ziekenfonds gaat het over het samenstellen van een digitaal personeelsdossier van zo’n 500 medewerkers. Het is een uitdaging om veel data van verschillende dragers samen te brengen en te visualiseren”, legt Marianne Dobbels uit. “Bij BMW Belgium gaat het dan weer over HR software die toelaat het middenkader optimaal te kunnen evalueren.” Een derde nieuwe Progreso-klant, Milcobel, doet een beroep op de software-ontwikkelaar in het kader van recrutering , training, leertrajecten en kwalificaties.

Progreso verstevigt daarmee verder zijn aanwezigheid in West-Vlaanderen want verder gaat ook het 650 man sterke European Container Services (ECS) uit Zeebrugge sedert kort met het HR-softwarebedrijf in zee.

Luc Christiaens vindt het van belang dat ook bestaande klanten hun vertrouwen in Progreso HR software blijven bevestigen. “Zo heeft USG People onlangs zijn partnership met ons herbevestigd en verlengde ook Jetair de licenties voor Training & Development”, aldus Luc Christiaens. Volgens hem kiezen bestaande én nieuwe klanten bewust voor Progreso omwille van de geboden flexibiliteit en snelheid. “Maar ook het feit dat we close to the customer opereren met een multidisciplinair team en de Belgische markt goed kennen, zijn zeker troeven.”

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.