Nieuws Antwerpen Select Group stapt in Nederlands uitzendbureau

Select Group stapt in Nederlands uitzendbureau

Select Group stapt in Nederlands uitzendbureau

ANTWERPEN – Hr-dienstverlener Select Group neemt een belang in Flox. Op die manier zet het Antwerpse bedrijf haar groei in de Nederlandse uitzendmarkt gestaag verder.

Flox in Veenendaal is sinds 2009 actief op de Nederlandse uitzendmarkt en telt twintig medewerkers. Het uitzendbureau focust vooral op logistiek, bouw, techniek en kantoren. Als nieuw lid van de Select-familie, zal Flox “autonoom opereren, in samenwerking met andere afdelingen en merken.” Het gaat dan bijvoorbeeld om Peps, Arch en iStorm.

Nederlandse groei

De beide oprichters van het bedrijf krijgen elk een nieuwe functie. Corné Verboom zal de rol van operationeel directeur voor zijn rekening nemen, Jaco Verboom wordt acquisitiemanager.

“Het is de intentie van Select Group om in samenwerking met Flox verder te bouwen aan een sterk kantorennetwerk op de Nederlandse markt”, klinkt het in een persbericht.

 

Jaco en Corné Verboom. Foto Flox

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.