Nieuws Antwerpen Vegan restaurant Lento op Oude Koornmarkt moet noodgedwongen even dicht voor herstellingen aan plafond

Vegan restaurant Lento op Oude Koornmarkt moet noodgedwongen even dicht voor herstellingen aan plafond

Foto: Patrick De Roo

Vegan restaurant Lento op Oude Koornmarkt moet noodgedwongen even dicht voor herstellingen aan plafond

ANTWERPEN – Restaurant Lento op de Oude Koornmarkt in Antwerpen moet voor onbepaalde tijd de deuren sluiten. De uitbaters van het vegan restaurant, dat pas in april vorig jaar de deuren opende, laten via Instagram weten dat er dringende herstellingen moeten gebeuren aan het plafond.

Tekla Vancleynenbreugel en Yolan Bamp openden in april 2022 in een oud herenhuis in hartje Antwerpen een tweede vestiging van hun vegan restaurant Lento, nadat hun eerste zaak in Hasselt een groot succes werd.

Na mooie eerste maanden stoten de uitbaters nu op een tegenslag. “Afgelopen weekend merkten we dat er stukjes van het plafond begonnen los te komen”, laten ze weten in een post op Instagram. “Gelukkig is er geen instortingsgevaar in ons prachtige pandje, maar helaas zullen onze mooie plafonds wel vervangen moeten worden.”

De deuren van het restaurant gaan nu voor onbepaalde tijd dicht, tot experts, de verzekering en de plaatsers van plafond hun dingen hebben kunnen doen. “We hopen dat dit probleem zo snel mogelijk kan opgelost worden, zodat we jullie weer in alle veiligheid en met open armen kunnen ontvangen in Antwerpen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.