Nieuws Antwerpen Vermant Automotive Group rekruteert in de auto

Vermant Automotive Group rekruteert in de auto

Vermant Automotive Group rekruteert in de auto

AARTSELAAR/BORNEM/RUMST – Vermant Automotive Group gaat op woensdag 12 juni op zoek naar nieuwe gekwalificeerde medewerkers via de Vermant Jobdrive, een interactief job-event.

In de zoektocht naar sterke technische profielen of verkopers voor in de showrooms van de Volvo-concessies in Mechelen, Bornem en Rumst of de Kia-concessies in Mechelen en Aartselaar, organiseert Vermant Automotive Group de eerste Vermant Jobdrive. Die gaat door bij Collection by Vermant in Mechelen.

In de jobcorners van elk merk binnen de groep kan in gesprek worden gegaan met enkele collega’s. Zo kan er op een ongedwongen manier kennis worden gemaakt. De Vermant Group gaat er prat op dat ze op de werkvloer ook zo met de medewerkers omgaat. “Korte communicatielijnen en een toegankelijk management zijn enkele van de troeven van werken bij Vermant”, zegt ceo Guy Vermant.

Rekruteren op de baan

Is er tijdens het kennismakingsgesprek een wederzijdse klik, dan stapt de kandidaat samen met een manager in één van de Jobdrive-wagens. Samen maken ze dan een korte rit en wordt er verder ingegaan op het profiel van de kandidaat en de mogelijkheden binnen de groep.

Inschrijven voor de Vermant Jobdrive kan via https://l.ead.me/Jobdrive

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.