Nieuws Volvo Van Houdt

Volvo Van Houdt

Made In Partner
Made In Partner
Adres Lierseweg 308, 2200 Herentals

Word verliefd op Volvo én op Van Houdt
Op zoek naar een nieuwe wagen? Of benieuwd wat elektrisch rijden voor u petto heeft? Kom eens langs bij Volvo Van Houdt en laat u verrassen door prachtig Zweeds design, een niet te overtreffen comfort en state-of-the-art veiligheid.

Volvo Van Houdt is een officiële Volvo concessiehouder met showrooms in Geel, Herentals en Turnhout, én ondertussen een gevestigde waarde in de Kempen. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod van zowel nieuwe als tweedehandswagens, maar ook voor uw onderhoud en herstellingen. Al onze medewerkers hebben kunnen genieten van uitgebreide trainingen en opleidingen zodat we u de beste service kunnen bieden!

Onze geschiedenis
Het is allemaal begonnen in 1945, met een simpele benzinepomp en werkplaats, maar zou later uitgroeien tot een familiebedrijf met 3 vestigingen. In 2014 nam de derde generatie het bestuur van het succesvolle familiebedrijf over. Sabine en Edwin Van Houdt leiden sinds 2014 alles in goede banen. Samen met het hele Van Houdt-team, dat ondertussen 40 personen telt, geven we elke dag het beste van onszelf!

Verschenen artikels over Volvo Van Houdt

Gekoppelde personen