Nieuws Kempen Alle spots op de job van thuishulp en openstaande vacatures

Alle spots op de job van thuishulp en openstaande vacatures

Alle spots op de job van thuishulp en openstaande vacatures

Op zondag 20 juni stonden meer dan 100.000 poetshulpen in de spotlight op de jaarlijkse Dag van de Thuishulp. Ook bij Dienstenthuis, de grootste dienstenchequefirma van de Kempen, liet men deze dag niet zomaar passeren. “Na een zwaar covid-jaar verdienen onze toppers van thuishulpen zeker een extra blijk van appreciatie”, vertelt afgevaardigd bestuurder Tim Klaassen. 

Dienstenthuis vindt het belangrijk om te blijven investeren in haar mensen. “We rollen momenteel een uitgebreid Europees opleidingstraject uit en er zijn plannen om de job nog professioneler te organiseren met extra mogelijkheden in een app voor klanten en collega’s. Zo hopen we dit jaar een vertaalfunctie aan te kunnen bieden zodat zowel klanten als collega’s in hun eigen taal toch vlot kunnen communiceren met elkaar. Daarnaast werken we ook aan een regeling rond een extra Covid-premie voor onze mensen. Ook hiermee proberen we ons als werkgever te onderscheiden.”

De economie trekt vlot terug aan en dat voelen ze ook op de 9 kantoren van Dienstenthuis. Momenteel heeft men in elk kantoor openstaande vacatures, maar het aantal werkzoekenden in de regio is beperkt. “We mikken traditioneel op werkzoekenden, maar nu kijken we verder dan dat”, licht Klaassen toe. “Ook collega’s uit andere sectoren kunnen bij ons een fijne job vinden, met een uurrooster op hun maat vinden in een bedrijf dat goed voor hen zorgt.” Dienstenthuis mikt ook op medewerkers van sectorgenoten. “De voorbije maanden stapten zo al 20 collega’s over van andere dienstencheque-bedrijven.”

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer