Nieuws Kempen BK Geveldragers past artificiële intelligentie toe in de bouwsector

BK Geveldragers past artificiële intelligentie toe in de bouwsector

BK Geveldragers past artificiële intelligentie toe in de bouwsector

MALLE – BK Geveldragers lanceert een rekenmodule die wordt aangestuurd door artificiële intelligentie. Deze leest de bouwplannen uit en geeft tot op een centimeter nauwkeurige afmetingen.

“Dit proces loopt op de achtergrond. De klant ziet het niet, maar voor ons is het een enorme tijdsbesparing”, zegt Bart Lauryssen, die BK Geveldragers samen met Katrien De Bruyn oprichtte.

“Waar we vroeger misschien een halfuur nodig hadden om een offerte op te stellen, doen we dit nu in drie minuten. Het slimme algoritme werd getraind met behulp van duizenden plannen die BK Geveldragers de voorbije jaren heeft uitgerekend.”

 

BK Geveldragers wil blijven inzetten op digitale innovatie. “We willen onze klanten een volledig self-service portaal aanbieden. Omdat we al heel wat automatiseren, weten we bijvoorbeeld perfect hoeveel isolatie of gevelstenen nodig zijn. Het blijft dus niet beperkt tot de geveldragers.”

BK Geveldragers levert al drie jaar geveldragers aan bouwbedrijven in de Kempen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen, is het bedrijf op zoek naar een logistiek medewerker en een full stack developer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.