Nieuws Kempen Boeiende marketingstories op Made in Antwerpen Live

Boeiende marketingstories op Made in Antwerpen Live

Boeiende marketingstories op Made in Antwerpen Live

made in antwerpen liveNa het succes vorig jaar van Made in Kempen Live in Herentals komt er nu ook een eerste editie van Made in Antwerpen Live. Woensdag 3 juni kan je in De Shop op het Eilandje in Antwerpen luisteren naar boeiende marketingverhalen en je netwerk uitbreiden.

“We brengen ondernemers live bij elkaar”, zegt Dominique de Pesseroy, Market Manager bij Made in. “Het geeft hen de mogelijkheid om van elkaar te leren, hun netwerk te vergroten en samen sterk te staan. Dit zoals ons platform maar dan in levenden lijve. We kozen het topic ‘marketing’ omdat we merken dat het interessant is voor ondernemers om te kijken hoe anderen aan marketing doen en hoe ze deze informatie kunnen gebruiken in hun eigen strategie.”

Sterke line-up
Made in Antwerpen Live brengt een interessante line-up met Thorsten Strauss (Antwerp Management School), Alain Indria (GingerLove), Luc Arnouts (Port of Antwerp), Hans Van de Venster (Manna), Jorik Rombouts (Rombouts Holding) en Jeroen Van Camp (Coolblue). Gert Ysebaert (CEO Mediahuis) verzorgt de verwelkoming en presentator met dienst is comedien Steven Gabriels. De dag wordt afgesloten met een walking dinner geïnspireerd op de Antwerpse keuken en een netwerkmoment.

Inschrijven voor Made in Antwerpen Live gebeurt via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer