Nieuws Kempen Carry, Chill & Enjoy brengt je tot aan de deur van je vakantieverblijf

Carry, Chill & Enjoy brengt je tot aan de deur van je vakantieverblijf

Carry, Chill & Enjoy brengt je tot aan de deur van je vakantieverblijf

HERENTALS – Jo Van Sande breidt het aanbod uit van zijn onderneming ‘Chill & Enjoy’. Naast de skireizen op maat, biedt hij nu ook een shuttledienst voor vakantiegangers. Wie dat wil, kan zich mét naasten en bagage tot aan de deur laten brengen van zijn reisbestemming.

Met Chill & Enjoy biedt Jo Van Sande al skireizen aan die helemaal zijn uitgewerkt op maat van de klant. De naam verandert nu naar Carry, Chill & Enjoy, want het aanbod breidt nog uit.

“Ik had al een busje aangekocht om klanten naar hun vakantiebestemming te brengen”, vertelt Van Sande. “Maar dat stond in de zomer stil. Dus heb ik gedacht om een shuttle service te bieden. Dat is geen taxidienst. Het is de bedoeling dat je mij boekt voor meerdere uren. Ik kan dan mensen thuis ophalen en naar hun vakantiebestemming brengen. Moeten er tenten mee, fietsen, een barbecue? Dat kan allemaal.”

Het nieuwe initiatief is intussen van start gegaan, dus aanvragen kunnen behandeld worden.

“Met corona is er natuurlijk veel stilgevallen, ook skireizen’, zegt Jo Van Sande. “Maar deze formule is juist heel interessant voor snelle of spontane beslissers. De shuttledienst kan worden ingezet om naar het buitenland te reizen, maar evengoed als je met een groep een dagje naar zee wil. Je bepaalt zelf het tijdstip van vertrek en aankomst, moet niet overstappen en hebt geen last van check-ins en dergelijke.”

https://www.skichillandenjoy.com/carry-chill-enjoy

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.