Nieuws Kempen Deckx Dessel houdt jobdag om extra personeel te werven

Deckx Dessel houdt jobdag om extra personeel te werven

Deckx Dessel houdt jobdag om extra personeel te werven

deckx-OBDAanstaande zaterdag 28 november houdt aannemingsbedrijf Deckx in Dessel een jobdag. Begin dit jaar deed het bedrijf dat al eens en gezien het succes wordt het initiatief nu herhaald.

“Onze eerste jobdag in februari was een groter succes dan we hadden verwacht”, zegt Bertrand Vanmeenen vanuit de personeelsdienst van Stadsbader, de moedermaatschappij van Deckx Algemene Ondernemingen. “Er daagde een 140-tal kandidaten op, wat een zeer mooie opkomst was. We hebben er een 15-tal mensen van in dienst genomen.”

Intussen blijft het bedrijf groeien en zijn er opnieuw een heel aantal vacatures: grondwerkers en buizenleggers, medewerkers asfaltploeg, bekisters, montageploeg prefabgebouwen, ploegmedewerkers, enz. “Het gaat deels om andere functies dan bij onze eerste jobdag”, zegt Vanmeenen. “We hebben midden vorig jaar Van Maercke uit Kluisbergen overgenomen. Zij zijn sterk in prefabbeton en dat levert ook bijkomende activiteiten op voor Deckx.”

Brede instroom
Hoeveel mensen het bedrijf zoekt, ligt niet op voorhand vast. “Alleszins willen we met de jobdag een brede instroom genereren. Ervaring is niet echt noodzakelijk. We zijn vooral op zoek naar gemotiveerde mensen. Ook schoolverlaters kunnen bij ons terecht.” De jobdag loopt zaterdag van 8 tot 12 uur bij Deckx aan de Goormansdijk in Dessel. Geïnteresseerden kunnen gewoon langskomen.

De volledige groep Stadsbader heeft 900 medewerkers in dienst, waarvan 270 bij Deckx AO en 70 bij Deckx EM, gespecialiseerd in elektromechanica. Momenteel bouwt de groep Stadsbader-Deckx het nieuwe distributiecentrum van Nike in Ham.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer