Nieuws Kempen Dirk Coorevits van Soudal is Manager van het Jaar

Dirk Coorevits van Soudal is Manager van het Jaar

Dirk Coorevits (Soudal) is Manager van Het Jaar

Dirk Coorevits van Soudal is Manager van het Jaar

Dirk Coorevits, de CEO van het Turnhoutse bedrijf Soudal, is de Trends Manager van het Jaar 2020. Dat meldt de website van Trends. De 36ste verkiezing was live te zien op Kanaal Z en via livestream. Coorevits werkt al 38 jaar bij Soudal, dat uitgroeide tot een wereldspeler in voegmastieken, siliconen, lijmen en schuimen voor bouwwerken.

Coorevits is 61 jaar geleden geboren in Waregem, en leidt vandaag een multinational die actief is in 140 landen met bijna 3500 werknemers. Zelfs in moeilijke coronatijden slaagt Soudal erin te blijven groeien. Soudal realiseerde in december 2020 de duurste overname in zijn geschiedenis, met een Arabisch familiebedrijf, om zichzelf op de kaart te zetten in het Midden-Oosten en Oost-Afrika.

Ondanks de wereldwijde expansie blijft Soudal in zijn roots een Kempens bedrijf, onder toeziend oog van stichter Vic Swerts. “Het verhaal van Soudal is schitterend, en Dirk Coorevits heeft daarin een knappe hoofdrol gespeeld”, zegt juryvoorzitter Bart De Smet (voorzitter van Ageas) over de Manager van het Jaar. “Onder zijn leiding slaagt het nog altijd pure familiebedrijf erin elk jaar te groeien en alle rentabiliteitsratio’s te verbeteren”. Coorevits werd als winnaar verkozen door de lezers van Trends/Tendances en een jury.

Made in Kempen wil Dirk Coorevits, Vic Swerts en de hele Soudal-familie feliciteren met deze bekroning.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.