Nieuws Kempen Fitste notariaat van Vlaanderen is in Grobbendonk gevestigd

Fitste notariaat van Vlaanderen is in Grobbendonk gevestigd

Fitste notariaat van Vlaanderen is in Grobbendonk gevestigd

GROBBENDONK – Het notariskantoor Goossens & Verwerft is het meest fitte notariaat van Vlaanderen. Dat blijkt uit de jaarlijkse fitheidsmeting van Ready2Improve, dat dit jaar voor het eerst een aparte competitie voor notariaten organiseerde.

Ready2Improve gaat al vijftien jaar op zoek naar het meest fitte bedrijf van het land. “We starten bij de deelnemende bedrijven met een fitheidsmeting, schrijven dan een twaalf weken durende training voor en gaan nadien na welk bedrijf de grootste vooruitgang heeft geboekt”, legt zaakvoerder Wouter Goris uit.

Dit jaar zocht Ready2Improve voor het eerst ook naar het meest fitte notariaat van het land. “Het idee komt van een teamlid dat een nauwe persoonlijke band met een notariskantoor heeft”, lacht Wouter. “Voordien deden ook al elk jaar een of twee notariaten mee, maar nu namen negen notariskantoren deel aan deze aparte competitie.”

Bedrijven betalen om deel te nemen en engageren zich om het zo goed mogelijk te doen. “Fysiek en mentaal welzijn in een onderneming worden steeds belangrijker”, verklaart Wouter Goris het succes van Ready2Improve. “Dat is nog sterker gebleken tijdens de coronacrisis.”

Ready2Improve geeft ook trainingen en begeleidt bedrijven in het gezondheidsbeleid. “Het notariaat Goossens-Verwerft is zo’n bedrijf dat daarvoor bij ons aanklopte en dat heeft blijkbaar geloond. De fitheid van de 28 medewerkers van het notariaat is er sterk op vooruitgegaan.”

Het is niet zo dat bedrijven met enkel jonge, gezonde werknemers kans maken op de overwinning. “Integendeel”, zegt Wouter Goris. “De minst fitte werknemers kunnen de grootste vooruitgang boeken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.