Nieuws Kempen Geel steunt handelaren door gratis parkeeraanbod

Geel steunt handelaren door gratis parkeeraanbod

Geel steunt handelaren door gratis parkeeraanbod

GEEL – Het stadsbestuur van Geel heeft aangekondigd dat parkeren op twee centrumparkings ’s zaterdags gratis is tot en met 2 januari 2021. Dat moet winkelen in de stad nog aangenamer maken.

Op de centrumparkings Pas en Nieuwstraat kan je tot en met zaterdag 2 januari elke zaterdag gratis parkeren. De stad draagt hiervoor de kosten. Het is de bedoeling dat bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over de prijs en tijdslimiet van hun parkeerplaats en bijgevolg uitgebreid de tijd kunnen nemen voor een bezoek aan de Geelse centrumhandelaars. Die kunnen in deze tijden alle steun goed gebruiken, zo redeneert het lokale bestuur.

De steunmaatregel gaat in op zaterdag 26 september en blijft van kracht tot aan het begin van de volgende soldenperiode. Zaterdag 2 januari 2021 is de laatste zaterdag met gratis parkeren in Geel.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer