Nieuws Kempen Geniet 75 procent tussenkomst bij begeleiding door business angel

Geniet 75 procent tussenkomst bij begeleiding door business angel

Geniet 75 procent tussenkomst bij begeleiding door business angel

businessangelLeidt u een beloftevolle groeionderneming en overweegt u externe begeleiding bij uw groeitraject? Maak dan gebruik van de Opportuniteitsanalyse van het Vlaams Agentschap Ondernemen en krijg dankzij de kmo-portefeuille een tussenkomst van 75 procent.

Universiteit Hasselt en de Antwerp Management School ontwikkelden in opdracht van de Vlaamse regering een methode waarmee bedrijven hun opportuniteiten in kaart brengen om zo hun groeistrategie te bepalen. Laat u zich met deze Opportuniteitsanalyse door gecertificeerde coaches begeleiden, dan geniet u via de kmo-portefeuille een tussenkomst van 75 procent, met een maximumsubsidie van 25.000 euro.

SIM Belgium biedt zijn coachee-bedrijven deze strategische opportuniteitsscan aan en doet daarvoor beroep op Business Angel Coach Roger De Coninck, een door de wol geverfde manager, ondernemer en coach. U kan trouwens kennis maken met SIM Belgium tijdens het Leadershipevent dat op 8 oktober plaatsvindt.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer