Nieuws Kempen Heylen Vastgoed neemt sectorgenoot Patrimmonium over

Heylen Vastgoed neemt sectorgenoot Patrimmonium over

Heylen Vastgoed neemt sectorgenoot Patrimmonium over

HERENTALS – Heylen Vastgoed neemt Patrimmonium over. Alle panden van de Lierse vastgoedmakelaar worden op die manier toegevoegd aan de portefeuille van Heylen Vastgoed.

Na een carrière van twee decennia in svan vastgoed richtte Pieter Lys in 2018 Patrimmonium op. Vijf jaar later slaat hij de handen in elkaar met Heylen Vastgoed en dat partnership zorgt voor extra ondersteuning en continuïteit. “De vastgoedwereld is de laatste jaren enorm gewijzigd”, weet Pieter Lys. “De juridische regelgeving, de manier van online marketing voeren, de dataverwerving, IT,… zijn zo belangrijk, terwijl ook de papierwinkel om een correct dossier samen te stellen elk jaar blijft aangroeien. Door dit partnership met Heylen Vastgoed krijgen we ondersteuning en kunnen we onze activiteiten verder uitbouwen.”

De integratie van Patrimmonium in Heylen Vastgoed kader binnen een ruimer plaatje volgens bestuurder Johan Heylen. “We zijn rotsvast overtuigd van ons “one stop shop” principe. In vastgoedkantoren moet je een totaalpakket aan diensten terugvinden. Bij ons zijn er geen mensen die ’s morgens een nieuwbouwappartement verkopen, ’s middags een plaatsbeschrijving maken en ’s avonds een huis verhuren. Wij hebben voor alles aparte diensten. Als kleiner kantoor kan je die service niet bieden, vandaar dat we nu ook kiezen voor integraties en overnames.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.