Nieuws Kempen Hillewaere Happy Home Quiz: de vastgoedgroep lanceert immobiliën-plezier voor in uw kot

Hillewaere Happy Home Quiz: de vastgoedgroep lanceert immobiliën-plezier voor in uw kot

Hillewaere Happy Home Quiz: de vastgoedgroep lanceert immobiliën-plezier voor in uw kot

De Kempense vastgoedgroep Hillewaere lanceert een ludieke actie voor lockdown-tijden. Via de website kan je deelnemen aan de Hillewaere Happy Home Quiz. Het is de bedoeling om mensen wat leuks te bieden nu ze toch thuis zitten en tegelijk het dienstenaanbod van de vastgoedgroep in de kijker te zetten.

Hoe gelukkig ben jij in je eigen huis? Dat is de centrale vraag in de Hillewaere Happy Home Quiz. Na het beantwoorden van een reeks vragen over de eigen woning, krijgt de deelnemer een percentage over het geluksgevoel in zijn/haar huis en een reeks tips op basis van de gegeven antwoorden.

“Het is vooral een manier om met iets leuks te komen, nu vrijwel iedereen thuis zit”, vertelt Ellen Spooren van Hillewaere Groep. “Het is allemaal met een knipoog. Nu we met z’n allen veel tijd in ‘ons kot’ doorbrengen, is dit het ideale moment om eens na te gaan hoe goed jouw woning past bij je huidige levensstijl en gezinssituatie. Voor ons is het een manier om onze diensten in de kijker te zetten. We zijn een 360° service bedrijf. Dat aanbod willen we duidelijk presenteren.”

Wie aan de quiz heeft deelgenomen, krijgt daarom interieurtips vanuit Home by Hillewaere. Ook de hypotheken en verzekeringen die Hillewaere aanbiedt, komen aan bod. Hillewaere hoopt op die manier ook de interesse in vastgoed warm te houden nu het fysiek niet mag om een pand te bezoeken dat te koop staat.

“Via de tools op onze website is het mogelijk om virtueel rond te wandelen in al onze panden, zelfs met videobegeleiding van de makelaar en zo alles over dat pand te weten te komen”, weet Ellen Spooren. “ Alle panden worden bij Hillewaere standaard gescand en dat komt natuurlijk nu extra goed van pas. Wie interesse heeft, kan zich op de Hillewaere Standby lijst registreren. Dit is een soort wachtlijst voor een bezoekafspraak wanneer dit weer veilig kan en mag. Wie wil verkopen, kan volledig digitaal vanop afstand een waardebepaling van zijn woning laten maken.”

De Hillewaere Happy Home quiz is te vinden via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.