Nieuws Kempen Hoogstraten investeert fors in recreatiedomein De Mosten

Hoogstraten investeert fors in recreatiedomein De Mosten

Hoogstraten investeert fors in recreatiedomein De Mosten

de mostenHet stadsbestuur van Hoogstraten investeert de komende jaren minstens 700.000 euro in recreatiedomein De Mosten in deelgemeente Meer. Er komen een nieuwe parking en een camping voor jeugdbewegingen, inclusief sanitair. “We huren nu aan de overkant van de straat een parking, maar willen aan de noordkant zelf een eigen parking aanleggen”, zegt schepen Roger Van Aperen. “Daarnaast investeren we in een kampeerweide voor jeugdverenigingen die voor een korte periode hier willen verblijven. Voor hen bouwen we ook een nieuw sanitair gebouw.”

Sinds kort wordt het horecagedeelte uitgebaat door nieuwe zaakvoerders. Dat zijn Frank en zoon Frederik Janssens uit Minderhout. De vader is al uitbater van een feestzaal in Antwerpen en de zoon werkte in enkele restaurants in Antwerpen. Ze vernieuwden de bar maar deden verder niet veel aanpassingswerken. Ook wat de kaart betreft, beperken ze zich tot enkele klassieke snacks. Ze sloten een concessieovereenkomst met de stad voor een periode van negen jaar.

Recreatiedomein De Mosten bestaat in 2015 precies dertig jaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer