Nieuws Kempen Immo Point Kempen steunt To Walk Again in moeilijke dagen

Immo Point Kempen steunt To Walk Again in moeilijke dagen

Immo Point Kempen steunt To Walk Again in moeilijke dagen

KASTERLEE – Immo Point Kempen, het vastgoedkantoor met vestigingen in Kasterlee, Westerlo en Mol, engageert zich als officiële partner van To Walk Again vzw. Het wil de vzw door een moeilijke doorstart begeleiden.

“Immo Point Kempen schenkt bij elke verkoop een vast bedrag aan To Walk Again”, zegt bestuurder Sophie Van Aelten. Er wordt ook een tweede Immo Point Kempen rally georganiseerd om de vzw te sponsoren.

Die rally vindt plaats op zaterdag 20 augustus voor sportcars en op zondag 21 augustus voor oldtimers. Het volledige programma omvat een ontbijt in Golfclub Witbos in Noorderwijk, een mooie rondrit door het Kempense landschap, een lunch bij Den Eyck in Kasterlee en een receptie in ’t Kristallijn in Mol.

Tijdens de rally zijn nog twee aanlokkelijke tussenstops gepland: één in de voormiddag bij Colette De Vijvers in Averbode en een in de namiddag in de zomerbar ’t Zomert in Tielen (zaterdag) of Priorij Corsendonk (zondag).

Wie meer informatie wenst over de rally, kan mailen naar kempen@immopoint.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.