Burgemeester Ward Kennes, Tim Klaassen, Karolien Vervecken en Gert Storms klinken op het vernieuwde kantoor in Kasterlee

Kantoor Dienstenthuis Kasterlee zit in een fris nieuw kleedje

Dienstenchequebedrijf Dienstenthuis heropende dinsdag het volledig vernieuwde kantoor in Kasterlee. Net als het marktplein van Kasterlee heeft het kantoor een frisse uitstraling gekregen waardoor het een werkplek is waar collega’s zich thuis en welkom voelen.

Karolien Vervecken, directeur van Dienstenthuis, is enthousiast over de heropening van het kantoor in Kasterlee: “Bij Dienstenthuis zetten we ons hart en ziel in om een warme en gastvrije werkplek te creëren. Dit ligt volledig in lijn met onze diepgewortelde visie, waar we jobs op maat aanbieden en waar onze thuishulpen geen nummer, maar een belangrijke waarde van ons team zijn. Ons doel is dan ook om al onze collega’s en sollicitanten een warm welkom te bieden. Hierin onderscheiden we ons duidelijk van de traditionele kantooromgevingen, zoals het vroegere verzekeringskantoor."

Op dit moment werken er al meer dan honderd gedreven en gepassioneerde collega's in Kasterlee en Dienstenthuis is klaar voor nóg meer getalenteerde mensen om zich bij het team aan te sluiten! De vraag naar thuishulp blijft stijgen en daarom zetten ze hun zoektocht naar nieuwe talenten vol enthousiasme verder.