Nieuws Kempen Kempense start-up zoekt 125.000 euro via crowdlending

Kempense start-up zoekt 125.000 euro via crowdlending

Kempense start-up zoekt 125.000 euro via crowdlending

Het outsourcing agency VEXIGO is op zoek naar extra financiering om haar groeiplannen verder te realiseren. Daarom lanceert het Herentalse bedrijf, met uitvalsbasis in Frame21,  een crowdlending campagne in samenwerking met het online financieringsplatform WinWinner. Hiermee wil het op twee maanden tijd tussen €70.000 en €125.000 investeringsbudget ophalen. VEXIGO is een full service outsourcing agency dat ondernemingen flexibele oplossingen biedt op vlak van sales, marketing en administratie. Met het opgehaalde investeringsbudget wil het haar team op korte termijn fors uitbreiden om zo in te spelen op de exponentieel groeiende marktvraag.

“VEXIGO is een full-service outsourcing agency en wil ondernemers en kmo’s ontzorgen op vlak van sales, marketing en administratie”, zegt ceo en co-founder Jilke De Backer. “Dat doen we door onze eigen ervaren medewerkers flexibel in te zetten bij bedrijven. Zo kunnen zij specifieke taken uitbesteden of nemen wij de volledige marketing, sales en administratie op ons. Op die manier kunnen ondernemers zich weer volop focussen op hun kernactiviteiten en werk maken van hun verdere groei.” VEXIGO biedt haar diensten aan via flexibele abonnementsformules. Zo kunnen ze eenvoudig en snel inspelen op de specifieke noden en wensen van de klant.

Nieuwe realiteit

“Bedrijven zijn meer dan ooit vragende partij voor flexibele oplossingen”, pikt co-founder Thomas Fockaert in, “Met ons business model spelen wij in op deze trend. Al onze diensten kunnen bovendien ook remote, vanop afstand, worden aangeboden. Ook hier haken we in op een nieuwe realiteit die door corona in een stroomversnelling kwam: het thuiswerken. Er beweegt duidelijk heel wat in de markt en wij voelen dat wij mee het verschil kunnen maken.”

VEXIGO ziet dan ook een snelle toename van haar klantenportefeuille. Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag wil het bedrijf haar team, dat vandaag bestaat uit 6 vaste medewerkers, op korte termijn verder uitbreiden met junior en senior profielen. “Elk met hun eigen expertise in sales, marketing en administratie. Onze ambitie is om eind dit jaar 20 medewerkers in dienst te hebben om zo met een totaalaanbod tegemoet te komen aan de noden van ondernemingen”, aldus Jilke De Backer.

Winwinlening of crowdlening

Het investeringsbudget van 70.000 tot 125.000 euro wil VEXIGO ophalen via crowdlending. Deze investeringsvorm – gesteund door de Vlaamse overheid – wint meer en meer aan populariteit. Met zo’n lening kun je als particulier een bedrag uitlenen aan een groeibedrijf. Deze wordt terugbetaald aan een vaste looptijd en met een vaste rente, die tot 8% kan bedragen. Als investeerder kan je ook rekenen op fiscale voordelen én een overheidswaarborg. Het is dan ook een populair alternatief voor het spaarboekje dat niets meer opbrengt.

De WinWinner-campagne van VEXIGO duurt 2 maanden en loopt tot 7 augustus. Op de website van VEXIGO of WinWinner staat meer informatie over de actie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer