Nieuws Kempen LMJ Construct eerste genomineerde Willen Winnen Award

LMJ Construct eerste genomineerde Willen Winnen Award

LMJ Construct eerste genomineerde Willen Winnen Award

LMJ ConstructJong Voka Kempen organiseert op dinsdag 4 november bij Soudal in Turnhout de 5deDag van de Groeier’. Ook dit jaar krijgt een jonge en groeiende Kempense onderneming er de ‘Willen Winnen Award’ uitgereikt. De eerste genomineerde voor deze award is LMJ Construct uit Turnhout.

Trucks en trailers op maat
Om onze Kempense starters en groeiers nog extra te inspireren reiken we ook opnieuw de ‘Willen Winnen Award’ uit”, zegt Bert Schaekers, voorzitter van Jong Voka Kempen. “De award gaat naar een jonge onderneming uit de Kempen die groeit in personeel, omzet en marge en die ambitie, durf en wendbaarheid aan de dag legt. Een onderneming ook met een uitgesproken visie op de toekomst die groei realiseert door in te zetten op innovatie, personeelsbeleid, internationaliseren, duurzaamheid en marketing.”

De eerste genomineerde is LMJ Construct uit Turnhout. Dit constructiebedrijf, werkzaam in de automotive sector, werd in 2009 opgericht door Luc Van Gorp, Martine Noyens en Johny Goossens. LMJ Construct bouwt trucks en trailers op maat. Het bedrijf steunt op vier pijlers: Engineering en homologatie, nieuwbouw, transformaties en renovatie en service en onderhoud.

“Onze missie was vanaf dag één groeien als onderneming”, zeggen de bedrijfsleiders. “We willen waardevolle en innovatieve Vlaamse producten leveren. Ook productie en ontwikkeling in België houden, maar bekendheid over heel Europa creëren. Onze focus ligt op ambachtslui, niet op serieproducten. LMJ wil als specialist in polyvalente transportoplossingen erkend worden. Momenteel werken we met 13 mensen op de werkvloer en drie op kantoor. Deze nominatie is voor ons het bewijs dat we slagen in onze missie. We zijn er dan ook heel blij mee.”

De Dag van de Groeier is een dag voor jonge ondernemingen, groeiers en gazellen uit de regio. Voka en Jong Voka Kempen bieden met de ‘Dag van de Groeier’ starters en groeiers de inspiratie en de expertise aan van verschillende toonaangevende en inspirerende ondernemers. Het centrale thema van de Dag van de Groeier is dit jaar Groeien in de toekomst. Tijdens het event zullen boeiende sprekers afgewisseld worden met een panelgesprek en de voorstelling van de genomineerden voor de Willen Winnan Award.

Meer informatie en het volledige programma vindt u op www.dagvandegroeier.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer