Nieuws Kempen Luc Wens realiseert groot bouwproject in Turkije

Luc Wens realiseert groot bouwproject in Turkije

Luc Wens realiseert groot bouwproject in Turkije

luc wens resortAannemer Luc Wens uit Oud-Turnhout heeft met het ‘Luc Wens Resort’ een groot bouwproject gerealiseerd aan de Turkse Rivièra. Het complex bestaat uit twee symmetrische gebouwen met elk 28 appartementen die allemaal te koop worden aangeboden. Die in het eerste gebouw zijn al zo goed als verkocht zodat nu wordt gestart met de verkoop van die in het tweede.

“Tijdens een vakantie aan de Turkse Rivière kregen we het project aangeboden”, vertellen Luc Wens en echtgenote Lea Dausy, vastgoedmakelaar. “Het was een mooi project op een residentiële grond in het groen. Na veel wikken en weggen hebben we beslist om het te doen. We beschouwden het als een uitdaging om op Turkse bodem te gaan bouwen.”

Turkse aannemers
Voor de realisatie moest een vennootschap in Turkije worden opgericht en werd gewerkt met Turkse aannemers. “De Turkse overheid laat niet toe om daar met vaklui van hier te gaan werken”, verduidelijken de Kempenaars. “Ook voor de stabiliteit en dergelijke deden we een beroep op Turkse ingenieurs. De overheid voert er trouwens een strenge controle op die stabiliteit.” De afwerking van de appartementen gebeurde naar Belgische normen.

Intussen heeft er een Belgisch conciërgepaar zijn intrek genomen en zij zorgen voor het beheer en onderhoud. Ook regelen ze de praktische zaken bij een verhuur. De bouwheer mikt nadrukkelijk op eigenaars die een appartement kopen als opbrengsteigendom. De prijzen starten vanaf 39.000 euro. Via de luchthavens van Alanya en Antalya kan je makkelijk over en weer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer