Nieuws Kempen MOOOV richt de lens naar het bedrijfsleven

MOOOV richt de lens naar het bedrijfsleven

MOOOV richt de lens naar het bedrijfsleven

MOOOVFilmfestival MOOOV uit Turnhout zoekt een betere aansluiting bij het bedrijfsleven en nodigt daarom ondernemers en bedrijfsleiders uit om op donderdag 3 maart de film Problemski Hotel te bekomen bekijken. Tegelijk worden samenwerkingsmogelijkheden voorgesteld en is er de mogelijkheid tot netwerking.

“Ruim een jaar geleden hebben we met een aantal fans van MOOOV die verantwoordelijke posities hebben in het bedrijfsleven, de MOOOVmakers opgericht”, vertelt Bart Gaublomme, zakelijk leider van MOOOV. “Ze assisteren ons om meer ingang te vinden in het bedrijfsleven. We stellen vast dat we niet altijd dezelfde taal spreken. Met de MOOOVmakers zijn we manieren gaan bedenken om ons te presenteren aan het bedrijfsleven.”

1.000 voorstellingen
MOOOV zelf kende de voorbije jaren een sterke groei. Anno 2016 organiseert de vzw filmfestivals in 8 Vlaamse steden, wekelijkse filmvertoningen, een werking in scholen en bibliotheken, een eigen distributielabel en een aanbod video on demand. Jaarlijks organiseert MOOOV meer dan 1.000 filmvoorstellingen voor meer dan 100.000 bezoekers. “Op de filmavond vertellen we ons eigen verhaal, want ook dat kan ondernemers inspireren. Tegelijk stellen we pakketjes voor om met personeelsleden of relaties naar ons festival te komen”, aldus nog Gaublomme. Dat vindt dit jaar plaats van 19 april tot 1 mei.

Bart Gaublomme is ervan overtuigd dat er nog heel wat samenwerkingspotentieel is met het bedrijfsleven. “De passie voor goede films uit de hele wereld willen we delen met het bedrijfsleven uit de regio. We stellen vast dat maatschappelijk bewust ondernemen steeds meer ingang vindt, niet alleen bij wijze van marketing maar het wordt ook steeds vaker ingeschreven in het DNA van een bedrijf. Via onze films kunnen we daar een interessante meerwaarde aan bieden.”

De deelname aan de filmavond voor het bedrijfsleven op donderdag 3 maart in Utopolis Turnhout is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer