Nieuws Kempen Motion in Sync houdt roadshow met pop-up filmstudio

Motion in Sync houdt roadshow met pop-up filmstudio

Motion in Sync houdt roadshow met pop-up filmstudio

motion in syncMotion in Sync, een jong productiebedrijf van bedrijfsfilms uit Geel, lanceert de eerste mobiele pop-up filmstudio van Vlaanderen. Met dit innovatieve concept willen ze kleine en middelgrote bedrijven laten kennismaken met de kracht van film als communicatiemedium.

“We hebben gemerkt dat onze KMO’s nood hebben aan ondersteuning. Velen zien het nut van film als communicatiemedium maar weten niet goed hoe ze eraan moeten beginnen. En ze vrezen dat het maken van een film hen heel veel geld kost. Om hen daarbij te helpen, hebben we dit innovatieve concept bedacht,” zegt Johan Vandebuerie, partner binnen Motion in Sync.

Promofilmpje
Zaakvoerder Fernando Pauwels: “We willen bedrijven op een laagdrempelige manier laten kennismaken met het filmmedium. Daarom dat we met een mobiele studio rondtrekken langsheen verschillende bedrijventerreinen. Daar nemen we een korte promoboodschap op met een vertegenwoordiger van het bedrijf, waarin hij zichzelf en zijn bedrijf kort voorstelt. Het eindresultaat is een filmpje van ongeveer 1 minuut dat de persoon in kwestie kan gebruiken als digitale kaartje bij het versturen van e-mails, als introductie op de website, etc.”

Johan Vandebuerie: “Sommigen noemen ons gek als ze horen dat we dit gratis willen aanbieden. Dat is misschien ook zo, maar wij geloven sterk in het medium en willen onze KMO’s daar oprecht in ondersteunen.

Motion in Sync start de roadshow door België op woensdag 20 mei om 9u. Dan staan ze tot 14u op het bedrijventerrein Vossendaal, aan de parking van Artekobel in Geel (Vossendaal 10, Geel – kruispunt van de Grote Steenweg en Vossendaal). Woensdag 3 juni staan ze in Herentals vanaf 9 tot 14u. aan Group Suerickx (Toekomstlaan 6, 2220 Herentals).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer