Nieuws Kempen Nieuw kantoor voor verzekeringsmakelaar

Nieuw kantoor voor verzekeringsmakelaar

Nieuw kantoor voor verzekeringsmakelaar

Vanaf 3 mei zal verzekeringskantoor Vercomo uit Nijlen terug te vinden zijn in Grobbendonk. Daar zal het een gloednieuw kantoor in gebruik nemen, op de plek waar vroeger Supermarkt Driessen gevestigd was. Vercomo is opgericht door Luc Moerbeek, en behoort tot de Duitse Ecclesia Group.

Luc Moerbeek begon in 2006 met Vercomo, samen met 1 bediende. “En de tiende werkkracht gaat nu starten. Hier in Grobbendonk vonden we een geschikt pand om onze verzekeringsdiensten onder te brengen”, vertelt hij. Op de Dag van de Arbeid zal alles verhuisd worden.

Vercomo ging in juni 2013 een samenwerking aan met Kegels & Van Antwerpen. Begin dit jaar is het samenwerkingsverband toegetreden tot de grootste verzekeringsmakelaar in Duitsland, namelijk de Ecclesia Group. Ecclesia Group nam de aandelen van Moerbeek over. “Als zaakvoerder geef je je aandelen aan anderen, maar de jobinhoud blijft hetzelfde. Door de schaalvergroting krijg je meer inkoopkracht. Hierdoor kunnen we een ruimer aanbod geven aan onze voornamelijk zakelijke cliënten.”

Ecclesia bezat in België al twee verzekeringsmakelaars. “Samen met de andere verzekeringsmakelaars Concordia en IC Verzekeringen stellen we zo’n 130 medewerkers te werk in België. Dat maakt ons de vijfde grootste verzekeringsmakelaar van het land.” Concordia is vooral actief in Oost- en West-Vlaanderen en Brussel. Voor Kegels & Van Antwerpen ligt de focus op de Antwerpse regio en Vercomo staat in voor de Kempen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.