Nieuws Kempen Nieuwe uitvalsbasis door groei OBR

Nieuwe uitvalsbasis door groei OBR

Nieuwe uitvalsbasis door groei OBR

Renovatiebedrijf OBR uit Meerhout heeft zijn intrek genomen in een pand op de Bevrijdingslaan in Meerhout. Het bedrijf van zaakvoerder Kevin Bens vierde pas het driejarig bestaan. OBR  is van een herstellingsservice verder doorgegroeid naar een partner voor totaalrenovatie, van kelder tot dak, van schets tot afgewerkte ruimte en van kantoor tot woning of appartement.

 

“Met een nieuw kantoor, magazijn, logo en website zijn we klaar voor de toekomst”, zegt Kevin Bens trots. Hij richtte zijn renovatiebedrijf OBR 3 jaar geleden op. “Ik had nochtans geen enkele ervaring in de bouw”, vertelt hij met de glimlach. “Door mijn job als vastgoedmakelaar merkte ik dat bij zowel bij huurders als verhuurders een grote vraag bestond naar vakmannen die kleine herstellingen uitvoeren. Ik besloot de sprong te wagen en met OBR zo’n herstellingservice uit te rollen. Ondertussen zijn we geëvolueerd van kleine herstellingen naar totaalrenovaties van woningen, appartementen, kantoren.”

Nieuwe uitvalsbasis

Zopas nam OBR haar intrek in een pand op de Bevrijdingslaan in Meerhout. “Voorheen vond je mij vooral op de werven en volgde ik de adminstratie en planning op van thuis. Maar door onze sterke groei zochten we een nieuwe uitvalsbasis. Naast kantoorruimte om klanten te ontvangen, beschikken we hier over een magazijn, in totaal goed voor 500 m2. Een belangrijke stap om verder te professionaliseren”.

Kantoorzwembad & horecahotspot

Eén van de meest sprekende projecten die OBR realiseerde, is het omtoveren van een zwembad tot vastgoedkantoor in Tessenderlo. “Een hele uitdaging”, blikt Kevin terug. “Daarnaast zijn we ook erg trots op Bar Bier. Een verouderd horecapand onderging een echte metamorfose en is nu een creatieve en hippe horecahotspot in Herentals. Wanneer je van de zaakvoerders te horen krijgt dat het eindresultaat alle verwachtingen overtreft, dan weet je waarvoor je het doet”.

Samenwerking met Windor

Het team van OBR telt ondertussen – zowel in onderaanneming als dienstverband – zo’n 20 vakmannen en -vrouwen. Bovendien richtte Kevin samen met zakenpartner Steven De Ceulaer recent Windor op. “Hiermee plaatsen we ramen en deuren. Een perfect aanvulling voor OBR. Met ons nieuwe logo, opvallende huisstijl en overzichtelijke website hopen we de komende jaren nog meer naamsbekendheid in de streek op te bouwen en verder te groeien.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer