Qube Living Outdoor opent nieuwe showroom in Westerlo

WESTERLO – Qube Living Outdoor opende net een nagelnieuwe showroom in Westerlo. Om dit heuglijke feit te vieren zijn er in de maand maart speciale kortingen en prijzen te winnen onder de bezoekers.

Qube Living Outdoor is reeds jarenlang deskundige op het vlak van installaties van poorten, garagepoorten, zonwering, carports, terrasoverkappingen en schaarhekken. Om deze producten nog beter voor te stellen aan de eindklanten verhuisde het bedrijf van Herentals naar Westerlo, waar Qube Living Outdoor begin deze maand een nieuwe showroom van 250 vierkante meter opende aan Olenseweg 233 in Westerlo.

Samen met ALC automatisatie BV uit Zandhoven vormt Qube Living Outdoor een sterke en gemotiveerde groep met 25 medewerkers aangestuurd door de zaakvoerders Luc Cools & Hilde Hertogs en Raf Van Dyck. In de ateliers en magazijnen in Zandhoven worden alle constructies ontworpen en geproduceerd. De klanten, waarvan het merendeel particuliere opdrachten betreft, komen vooral uit de provincie Antwerpen en Limburg.