Nieuws Kempen Reisorganisator doet met Travel Weekend dromen van verre reizen

Reisorganisator doet met Travel Weekend dromen van verre reizen

Reisorganisator doet met Travel Weekend dromen van verre reizen

Reizen buiten Europa is lang niet aan de orde geweest. Toch is Mario Steurs van reisbureau Ying Ying Travel uit Geel nooit bij de pakken blijven zitten. Om zijn nieuwe bestemmingen extra in de verf te zetten, organiseert hij een complete reisbeurs. De specialist in verre reizen brengt volgend weekend onder meer de Aziatische, Afrikaanse en zelfs Jamaicaanse cultuur naar de Kempen. En dat mag je heel letterlijk nemen.

De voorbije maanden in de reissector waren niet om over naar huis te schrijven. Toch bleef zaakvoerder Mario Steurs plannen en investeren. Hij besloot om een nieuwe website te lanceren, extra verre bestemmingen toe te voegen aan het aanbod en online webinars over zijn reizen te organiseren. “Ook al ligt een reis naar China, Japan, Mongolië, Zuidelijk Afrika of gelijk welke andere van onze bestemmingen niet voor de hand, toch blijft de interesse groot”, zegt Mario. “Daarom brengen we de cultuur, de verhalen en de gerechten van onze bestemmingen dit weekend naar het Leunenstadion in Geel.”

Bezoekers mogen zich verwachten aan een tweedaagse reisbeurs met voordrachten, workshops, optredens en wereldse gerechten. “Je zal ogen en oren tekort komen”, aldus Mario. “Onze reisgidsen komen in geuren en kleuren vertellen over hun bestemmingen. Er is een demonstratie met traditionele Chinese wapens, je kan op de djembé spelen en proeven van echte Aziatische en Afrikaanse gerechten. In een authentieke Mongoolse yurt kan je ontdekken hoe mensen ginder leven. Er zijn ook standhouders, zoals Happy Weekends, China Arts College en Studio Wa.” Het gebeuren wordt verder ingevuld met verschillende muziekoptredens. De Geelse Floere Foefkes geven het beste van zichzelf in een Aziatisch optreden.

Het Ying Ying Travel weekend vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 oktober, in en rond het Leunenstadion aan Rauwelkoven in Geel. Het event start telkens om 10u ’s ochtends. De toegang is gratis en iedere bezoeker ontvangt een goodiebag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.