Nieuws Kempen Slipstream Drone Video is na een jaar al Belgisch marktleider

Slipstream Drone Video is na een jaar al Belgisch marktleider

Slipstream Drone Video is na een jaar al Belgisch marktleider

TURNHOUT – Slipstream Drone Video, gevestigd in de Kempenlaan 65 in Turnhout, neemt deel aan de Open Bedrijven Dag. Zaakvoerder is Gilles Gaspar, die internationale bekendheid genoot als deejay en muziekproducent, maar zich vanwege corona moest herbronnen.

Dat herbronnen is aardig gelukt, want een jaar later mag Slipstream Drone Video, het bedrijf dat Gilles Gaspar in volle coronacrisis oprichtte, zich al Belgisch marktleider in FPV drone video producties noemen.

FPV staat voor First Person View. De dronepiloot kijkt met een virtuele bril door de ogen van de drone. Daardoor kan hij spectaculaire beelden maken terwijl de drone door gebouwen, vlakbij mensen en ook rakelings langs hoge bergtoppen vliegt. “We werkten zo al samen met klanten als Decathlon, Toyota Gazoo Racing, Hillewaere, de politie, en diverse festivals”, vertelt Gilles Gaspar.

De markt van de drones evolueert snel, maar dat schrikt Slipstream Drone Video niet af. “We zijn dagelijks in de weer met het updaten van onze apparatuur. Zo blijven we on top of the game.”

Het bedrijf van Gilles Gaspar wil een all-in video productie service bieden. “Omdat we onze drones zelf bouwen, kunnen we onze diensten aanpassen aan de noden van een project. Van commercials tot volledige aftermovies, bij ons kan je voor alles terecht.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.